Aangenaam, Daphne Artz

Ik ben Daphne Artz, gecertificeerd Financieel Planner en Private Life Planner (CFP®/RPLP). In de afgelopen 20 jaar heb ik brede kennis opgedaan bij verschillende grootbanken en heb al vele particulieren en ondernemers van financieel advies mogen voorzien. Mijn advisering richt zich op het vlak van financiële planning, vermogensregie, hypotheken en levensverzekeringen.

Als financieel adviseur hoor ik graag van mijn cliënten wat zij van mij verwachten. Voor de één is dat zoeken naar een juiste vermogensoplossing en voor een ander kan dat een vorm van ondersteuning voor andere financiële vraagstukken zijn.

Om goed financieel inzicht en advies te geven, vind ik het van belang om vooraf samen uit te vinden wat je met je geld zou willen en kunnen doen: Hoe is je financiële positie en wat zijn je dromen en plannen?

In het integrale advies geef ik je passende oplossingen, waarbij wordt gekeken naar alle financiële onderdelen die in elke levensfase voorbij komen. Ik bewaak het overzicht, ontzorg en begeleid je bij belangrijke financiële keuzes, zodat jij kunt genieten van financiële rust.

 

Maak kennis

Ontdek je mogelijkheden: Financieel inzicht helpt om je dromen en plannen waar te maken.

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: 06-30324403

D.J.W. (Daphne) Artz-van Tienen CFP®, RPLP

Cuijkseweg 15
5441 XA Oeffelt
+31 (0)6 30 32 44 03
Mail

Contact met planner - Daphne Artz-van Tienen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.