Aangenaam, Geert-Jan Berning

Mijn naam is Geert-Jan Berning. Gefascineerd door wat mensen doen en willen bereiken ben ik actief in de financiële dienstverlening. Ik adviseer zowel particuliere als zakelijke relaties en weet als geen ander hoe dat samenspel verloopt. Ondernemers en ondernemende mensen hebben dan ook mijn passie.

Als mens ben ik altijd bezig met mensen om mij heen, naast vakinhoudelijke opleidingen zoals Federatie Financial Planners (FFP) en Erkend Hypothecair Planner (EHP) heb ik ook vele trainingen gevolgd (zoals NLP) om meer te weten komen wie ik zelf ben, wat mij drijft en hoe ik mijn relaties het beste kan adviseren.

Mijn motto is dat waarde meer is dan geld. Geld is een middel om je dromen en wensen te realiseren, maar het werkelijke geluk zit toch in jezelf verborgen. Ik hoop daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren zodat je nog meer financiële rust en geluk kunt ervaren. Geïnteresseerd? Laten we elkaar dan ontmoeten onder het genot van een kop koffie en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: 06 13 59 24 80

Jouw Plan, onze regie. Zo werkt het.

Jouw specifieke situatie, doelen en wensen zijn uitgangspunt. Onze integrale financiële planning is maatwerk. Op basis van ons advies kun je de juiste keuzes en een scherpe planning maken.

Planning

Een goed financieel plan biedt overzicht en brengt rust. Een goede planning houdt rekening met jouw financiële fase, mogelijkheden en wensen.

Regie

We toetsen periodiek de verhouding tussen rendement en risico. We adviseren proactief over de best passende oplossingen en houden de focus op de haalbaarheid van je wensen en doelen.

Beheer

Vermogensbeheer is een van de oplossingen die Planners van Waarde biedt. Onze vermogensregisseurs werken hierbij nauw samen met speciaal geselecteerde vermogensbeheerders.

Geert-Jan Berning - Planners van Waarde

Maak kennis

Financieel inzicht helpt om beslissingen te maken en de juiste oplossingen te kiezen. Ook jou adviseer ik graag. Elke klant heeft een eigen verhaal. Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

G.J.W.A. (Geert-Jan) Berning FFP

Mozartstraat 26
6566 DP Millingen aan de Rijn
+31 (0)6 13 59 24 80
Mail

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.