Financieel inzicht helpt om de juiste keuzes te maken

Mijn naam is  Roel ter Weele, gecertificeerd Financieel Planner en Private Life Planner. Na een carrière van ruim 20 jaar in het bank- en verzekeringswezen heb ik in 2010 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gemaakt.

Als onafhankelijk financieel planner help en ondersteun ik ondernemers en particulieren om hun dromen en plannen waar te maken. Want er is meer mogelijk dan je denkt.

In mijn rol als Private Life Planner gebruik ik mijn vaardigheden om in verbinding met de klant te komen. Door met de klant in verbinding te staan en met elkaar te bepalen wat de behoeften, wensen, zorgen en levensdoelen zijn, is het mogelijk om een weloverwogen keuze te maken voor de korte termijn maar ook voor de toekomst. Geld is namelijk een middel en geen doel op zich.

Vanuit een vertrouwensrelatie begeleid ik dan ook mijn klanten in iedere levensfase. Daarbij is de financiële planning van groot belang.  Financiële planning is een dynamisch proces en aan de hand van het wijzigen van persoonlijke omstandigheden, wensen en doelstellingen van de klant ga ik na of de gemaakte plannen nog haalbaar zijn en ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Voor mij is er maar één belang en dat is het belang van de klant.

Mijn specialisatie is scheidingsbegeleiding van ondernemers en particulieren. Als centraal aanspreekpunt is het mijn doel de klant de ontzorgen door alles op financieel gebied te regelen. Van alimentatieberekeningen, het opstellen van een convenant en ouderschapsplan, het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden tot de verdeling van bezittingen, schulden  en pensioenen. Ik werk hiervoor samen met een familierechtadvocaat die het verzoekschrift indient bij de Rechtbank.

Daarnaast. adviseer en bemiddel ik ook in vermogensopbouw, levensverzekeringen, hypotheken en vastgoedfinancieringen.

Financieel inzicht helpt om  weloverwogen beslissingen te nemen  en de juiste oplossingen te kiezen. Elke klant heeft een eigen verhaal, jij dus ook.

Maak kennis

Ontdek je mogelijkheden: Financieel inzicht helpt om de juiste keuzes te maken.

Roel ter Weele CFP®, RPLP

“Het Emerhuys”
Piet Heinstraat 5 C
7204 JN Zutphen
+31 (0)6 38 31 51 56
Mail

Contact met planner - Roel ter Weele

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.