Planner worden

We vormen een organisatie waarin een ieder in vrijheid kan ondernemen. Als collectief zijn we vanuit onze diversiteit en specialismen maximaal sterk en meer zichtbaar. We zijn een keten, met elkaar één geheel.

We delen een gezamenlijke visie, werken vanuit dezelfde waarden, delen onze kennis, dragen bij aan de collectieve ambitie en doen dat in dezelfde richting. Alleen zo treffen we hetzelfde doel.

Planners van Waarde heeft de visie om te adviseren en te regisseren op basis van kwalitatief hoogstaand advies. Met een netwerk van professionals delen en verbinden we onze kennis waardoor we integraal maatwerk bieden. Samenwerken maakt niet alleen onszelf sterker, ook onze klant.

Wij zoeken ondernemende partners. Wie durft?

In 2019 zijn wij de Coöperatie Planners van Waarde gestart. En dat was een prima zet!

Waarom deze start?
Je herkent het vast wel. Je werkt alweer vele jaren binnen de financiële wereld en droomt ervan om zelfstandig ondernemer te worden. Of je werkt al als zelfstandig ondernemer, maar je wilt graag meer samenwerken met andere vakgenoten. Alleen is ook maar alleen. Welke organisatie past dan perfect bij jouw wensen?

Ook wij hebben gewerkt in verschillende functies/formules en hebben geworsteld met dezelfde vragen. In 2019 heeft dit geresulteerd in de oprichting van de Coöperatie Planners van Waarde.

Wat is onze visie?
Planners van Waarde is een collectief van zelfstandig Financieel Planners, met elk hun eigen specialisme, die met elkaar samenwerken door kennis, kunde en ook de kosten te delen. Dit met behoud van zelfstandigheid. Wij zijn geen franchise-formule, maar we werken vanuit een gezamenlijke visie en willen door samenwerking sterker worden.

Wij vinden het belangrijk dat onze relaties op basis van financieel inzicht de juiste keuzes kunnen maken die voor hen van waarde zijn. Wij helpen ze daarbij, regelen het en blijven ze begeleiden in de toekomst bij het realiseren van hun wensen en doelen. Dat doen wij met kennis van zaken en onafhankelijk.

De 6 pijlers binnen onze advisering zijn:

  • Financiële Planning
  • Vermogen
  • Ondernemen
  • Estate Planning
  • Financieren
  • Pensioen

Financiële Planners van Planners van Waarde zijn bij voorkeur aangesloten bij de FFP en beschikken over een persoonlijke vergunning van de AFM.


Nieuwe partners
Wij hebben de ambitie om in alle regio’s van Nederland strategisch verder te groeien met nieuwe samenwerkende partners, die al als zelfstandig Financieel Planner werken of willen werken vanuit een gezamenlijke visie. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe partners, die samen verder willen bouwen.

Denk jij je te herkennen in bovenstaande tekst en zou je graag eens wat meer willen weten over Planners van Waarde?

Waar we voor staan:

Planners van Waarde kun je beschouwen als een ecosysteem. Samen kunnen we integraal adviseren en meer betekenen voor onze klant. Vanuit deze collectieve benadering behalen we voor onze organisatie meer business en rendement.

Als netwerk benutten we de kracht van ons collectief. Onze antennes hebben met elkaar een groter bereik. Zo signaleren we meer kansen in onze omgeving. Voor onszelf en voor de ander.

Ze houden ons scherp en dragen bij aan optimalisatie, efficiëntie, ontwikkeling en (persoonlijke) groei. Met regelmaat komen de Planners bij elkaar om dit soort zaken te delen.

Bij Planners zijn meerdere professionals uit dezelfde discipline aanwezig. Binnen onze eigen regio kunnen we vrij van elkaar ondernemen, we zijn geen onderlinge concurrent maar werken samen aan de beste definitie en kwalificatie: ten aanzien van ons eigen vakgebied en ten bate van het
collectief. Dat betekent dat we proactief onze collega’s uitnodigen om kennis over te dragen, elkaar te inspireren, te sparren en te toetsen.

Als collectief zijn we zichtbaarder. Door kennis en kwaliteit, dankzij het netwerk en door de verbindende corporate identity. Als deelnemende partner verbinden we ons hieraan en dragen we actief bij aan de communicatie, zowel intern als extern.

Enzo van der Velde - Planners van Waarde

Werken en groeien als één geheel

Partners dragen actief bij aan de groei van het netwerk, clientèle en kwaliteit. Heb jij interesse om deel uit te maken van Planners van Waarde? Neem contact met ons op voor meer informatie.

H.E. (Enzo) van der Velde, FFP
06 81 77 31 44

Marcel Hillekens - Planners van Waarde

 

 

 

M.M.L. (Marcel) Hillekens, FFP, MFP
06 22 06 86 13