Planner worden

We vormen een organisatie waarin een ieder in vrijheid kan ondernemen. Als collectief zijn we vanuit onze diversiteit en specialismen maximaal sterk en meer zichtbaar. We zijn een keten, met elkaar één geheel.

We delen een gezamenlijke visie, werken vanuit dezelfde waarden, delen onze kennis, dragen bij aan de collectieve ambitie en doen dat in dezelfde richting. Alleen zo treffen we hetzelfde doel.

Planners van Waarde heeft de visie om te adviseren en te regisseren op basis van kwalitatief hoogstaand advies. Met een netwerk van professionals delen en verbinden we onze kennis waardoor we integraal maatwerk bieden. Samenwerken maakt niet alleen onszelf sterker, ook onze klant.

Waar we voor staan:

Planners van Waarde kun je beschouwen als een ecosysteem. Samen kunnen we integraal adviseren en meer betekenen voor onze klant. Vanuit deze collectieve benadering behalen we voor onze organisatie meer business en rendement.

Als netwerk benutten we de kracht van ons collectief. Onze antennes hebben met elkaar een groter bereik. Zo signaleren we meer kansen in onze omgeving. Voor onszelf en voor de ander.

Ze houden ons scherp en dragen bij aan optimalisatie, efficiëntie, ontwikkeling en (persoonlijke) groei. Met regelmaat komen de Planners bij elkaar om dit soort zaken te delen.

Bij Planners zijn meerdere professionals uit dezelfde discipline aanwezig. Binnen onze eigen regio kunnen we vrij van elkaar ondernemen, we zijn geen onderlinge concurrent maar werken samen aan de beste definitie en kwalificatie: ten aanzien van ons eigen vakgebied en ten bate van het
collectief. Dat betekent dat we proactief onze collega’s uitnodigen om kennis over te dragen, elkaar te inspireren, te sparren en te toetsen.

Als collectief zijn we zichtbaarder. Door kennis en kwaliteit, dankzij het netwerk en door de verbindende corporate identity. Als deelnemende partner verbinden we ons hieraan en dragen we actief bij aan de communicatie, zowel intern als extern.

Enzo van der Velde - Planners van Waarde

Werken en groeien als één geheel

Partners dragen actief bij aan de groei van het netwerk, clientèle en kwaliteit. Heb jij interesse om deel uit te maken van Planners van Waarde? Neem contact met mij op voor meer informatie.

H.E. (Enzo) van der Velde, FFP
06 81 77 31 44