Gratis spreekuur voor jouw werknemers

Werkgevers opgelet!

Benieuwd hoe je je personeel de helpende hand kunt bieden?

Uit eigen ervaring en diverse onderzoeken is gebleken, dat veel werknemers zich nu zorgen maken over hun (financiële) toekomst. Wil jij een gratis gesprek met een Financieel Planner voor je werknemers regelen om eens te sparren?

We zijn alweer een aantal weken verder in een nieuwe realiteit. Je bent heel druk geweest om scenario’s te bedenken om je onderneming draaiende te houden. Daarin werd plotseling veel van je gevraagd en misschien wel van jou geëist als werkgever. Corona had zich niet aangekondigd, het was er ineens.

Omzet valt (deels) weg, lonen doorbetalen, vakantiegeld komt eraan, snel opvolgende overheidsmaatregelen, financiering werkkapitaal, zorgen om en bij het personeel. Dit zijn zomaar even een paar voorbeelden uit de recente realiteit, waarmee je als werkgever mogelijk bent  geconfronteerd. Daarnaast heerst onzekerheid over wat de toekomst ons gaat brengen.

Onzekerheid personeel

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat werknemers zich in deze onzekere tijden zorgen maken over hun baan en financiële huishouding, dat financiële stress leidt tot minder productiviteit en meer kans op ziekte. Hier zit een belang in voor jou als werkgever, maar zeker ook voor je werknemers.

Zij vragen zich af: Waar heb ik recht op bij verlies van baan (WW en transitievergoeding?), hoeveel, hoelang en wat betekent dit voor mijn gezin? Wat zijn de gevolgen voor mijn pensioen? hoe kan ik besparen op mijn uitgaven? zijn veel voorkomende vragen.

Mogelijk heb je al vragen gehad van je personeel over het perspectief van hun baan of denk je hier zelf al over na. Niet elke werknemer durft de vragen zelf te stellen, maar ze kunnen onderhuids wel spelen. Het getuigt van goed ondernemerschap als je je personeel hierover pro-actief informeert of ze wilt laten informeren. Je personeel is een kostbaar bezit en veelal schuilt achter een werknemer een heel gezin.

Ons aanbod

Wij, Planners van Waarde, hebben recent goede ervaringen opgedaan met werknemers van enkele relaties van ons. Door middel van videobellen konden werknemers een half uur gratis sparren met één van onze Financieel Planners over hun financiële vragen en hebben we veel duidelijkheid en in een aantal situaties financiële rust kunnen geven.

Reden voor ons om ons initiatief breder te gaan inzetten voor meer eigen relaties, maar ook voor niet-relaties van Planners van Waarde. Wil je meer weten wat we voor jou en je werknemers kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met één van de planners van Planners van Waarde in je eigen regio.  Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Planners van Waarde

« Terug naar overzicht