Financieel inZicht

Personeel, ze staan niet op je balans. De waarde van personeel is moeilijk in geld uit te drukken. Toch zijn ze vaak de ruggengraat van je bedrijf. Je wilt voorkomen dat hun prestaties lijden onder hun zorgen. Uit onderzoek blijkt dat financiële zorgen grote invloed kunnen hebben op het functioneren van je werknemers.
Planners van Waarde heeft een format ontwikkeld voor werkgevers: Financieel inZicht. Het is bedoeld om werknemers te ondersteunen bij de vraagstukken die spelen bij vier life events.

Life events

De problemen waar je medewerkers mee te maken kunnen krijgen, zijn vaak onder te verdelen in verwachte en onverwachte life events.

Financieel inZicht is een waardevolle investering in personeel. Mogelijk valt het zelfs onder de werkkostenregeling. Werknemers krijgen zicht op hun financiën en worden zo financieel weer fit. Dat is voor hen een zorg minder. En ook voor jou. Onze advisering kan algemeen worden ingezet voor alle medewerkers, maar ook in specifieke situaties per life event. Jij bepaalt welk onderdeel of welke onderdelen je aan jouw werknemers wilt aanbieden. Download hier onze brochure.

De financieel planner bij jou in de buurt

Een gecertificeerde en onafhankelijke financieel planner van Planners van Waarde helpt je graag om via een overzichtelijk adviestraject jou als werkgever te ondersteunen en daarbij tevens te zorgen dat de zaken ook geregeld worden.

Vind een financieel planner in jouw regio