Aangenaam, Erik Wienen

Ik ben Erik Wienen, Financieel Planner en Pensioen Adviseur. Als adviseur ben ik benieuwd wat mensen drijft, wat ze echt belangrijk vinden en waar ze voor staan. De adviezen die ik geef hebben altijd te maken met geld, maar geld en vermogen zijn geen losse doelen. Het zijn middelen die van waarde zijn om bepaalde doelen te bereiken. Of, als mijn advies gaat over verzekeren, het beschermen van waardevolle zaken.

Ik geloof in de samenwerking tussen mensen en de toegevoegde waarden van verschillende specialismen. Bij Planners van Waarde zijn al die specialismen aanwezig, bieden we integraal advies en een volledige regie.

Mijn motto: goed advies geef je vanuit eerlijkheid en oprechtheid, door te zeggen waar het op staat, zonder verborgen agenda’s maar met openheid.

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: 06 57 37 53 78

Jouw Plan, onze regie. Zo werkt het.

Jouw specifieke situatie, doelen en wensen zijn uitgangspunt. Onze integrale financiële planning is maatwerk. Op basis van ons advies kun je de juiste keuzes en een scherpe planning maken.

Planning

Een goed financieel plan biedt overzicht en brengt rust. Een goede planning houdt rekening met jouw financiële fase, mogelijkheden en wensen.

Regie

We toetsen periodiek de verhouding tussen rendement en risico. We adviseren proactief over de best passende oplossingen en houden de focus op de haalbaarheid van je wensen en doelen.

Beheer

Vermogensbeheer is een van de oplossingen die Planners van Waarde biedt. Onze vermogensregisseurs werken hierbij nauw samen met speciaal geselecteerde vermogensbeheerders.

Erik Wienen - Planners van Waarde

Maak kennis

Financieel inzicht helpt om beslissingen te maken en de juiste oplossingen te kiezen. Ook jou adviseer ik graag. Elke klant heeft een eigen verhaal. Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

E. (Erik) Wienen, FFP, RPA

Hoofdvaartseweg 131 A
9405 VC Assen
+31 (0)6 57 37 53 78
Mail

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.