Vermogen in privé

Met het opbouwen van vermogen ontstaan allerlei vraagstukken. Bijvoorbeeld hoe je opgebouwde vermogen een zo hoog mogelijk rendement op kan brengen, hoe je de belastingdruk zo laag mogelijk houdt en hoe je risico’s kan beperken. Ook komen onderwerpen als schenken, erven, hypotheek en aflossing en studie van de kinderen voorbij.

Jouw onafhankelijk financieel planner adviseert je hierbij en helpt je met een effectieve vermogensstrategie en regie die past bij jouw persoonlijke situatie. Start een gesprek met een onafhankelijk planner die jou helpt je financiële wensen en doelen te realiseren.

Enzo van der Velde - Planners van Waarde

Waarmee kunnen we je helpen?

Elke situatie is anders en elke wens is persoonlijk. Een aantal vragen rondom het thema vermogen in privé komt regelmatig terug. Op deze vragen geven we onderstaand een antwoord. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie te bespreken. Je kunt een financieel planner bij jou in de buurt vinden via het overzicht onderaan deze pagina of via onze planners pagina.

Meer weten?

Neem contact op met een planner bij jou in de buurt.

Veelgestelde vragen over vermogen in privé

Risico en rendement gaan altijd hand in hand. Het is de vraag wat de reden is van de wens om meer rendement te maken en hoe het risico past in jouw totale vermogenssituatie. Een onafhankelijk Financieel Planner van Planners van Waarde combineert een breed scala aan oplossingen en zorgt ervoor dat het risico altijd goed past binnen jouw totale financiële planning.
Het is mooi wanneer je je kinderen kunt helpen bij het realiseren van hun droom. Je helpt ze met lagere lasten en een gerust gevoel dat de woning niet bij aanvang al “onder water” staat. Dit geeft financiële rust bij ouder en kind. De vraag is echter wel of je het gewenste vermogen definitief kunt missen. Want eens gegeven…  Jouw onafhankelijk financieel planner en vermogensregisseur kent de mogelijkheden en de valkuilen. Hij kan inzichtelijk maken welke strategie en opties bij jou en je kinderen passen.
De overheid stimuleert het aflossen van hypotheken, maar word jij “aflossingsblij” van aflossen? Is het financieel voor jou ook echt interessant? Geeft het rust? Kun je het geld missen of moet je later weer een hypotheek opnemen? En kan dat dan nog wel? Elke situatie is uniek en zal ook zo beoordeeld moeten worden op basis van een integrale aanpak. Jouw financieel planner en vermogensregisseur helpt je om op basis van inzicht de juiste beslissing te nemen.
Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt of misschien verwacht. Het is belangrijk dat om je te laten adviseren voor een aanpak die past bij jouw specifieke situatie, voor nu, op de korte en op de lange termijn. Jouw financieel planner en vermogensregisseur helpt je met een objectief en duurzaam advies en bij het nemen van de juiste beslissingen.

Verder lezen

Vermogen is één van onze specialisaties. Naast vragen over vermogen in privé, kun je bij Planners van Waarde ook terecht met vragen over deze onderwerpen: