Aangenaam, Marcel Hillekens

Ik ben Marcel Hillekens, adviseur Financiële Planning en Personal Finance. Mijn focus ligt op de begeleiding van ondernemers en vermogenden. Op dit snijvlak loopt zakelijk en privé vaak door elkaar en kan ik maximale toegevoegde waarde bieden. Ondersteund door mijn brede ervaring en onder andere de opleiding Federatie Financieel Planner (FFP) en de Master of Financial Planning (MFP) adviseer ik mijn klanten integraal.

Mijn klanten omschrijven mij als een gedreven en ondernemende adviseur die Financiële Planning en Personal Finance eenvoudig en overzichtelijk weet te maken. Vanuit een vertrouwensrelatie zorg ik voor grip op de financiële situatie van mijn klanten, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Verder zorg ik ervoor dat het niet alleen bij plannen blijft, maar dat zaken ook geregeld worden. Het is mijn doel om mijn klanten maximaal te ontzorgen en ervoor te zorgen dat zij hun wensen en doelen kunnen realiseren. Daar kunnen mijn klanten op vertrouwen.

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: 06 22 06 86 13

Jouw Plan, onze regie. Zo werkt het.

Jouw specifieke situatie, doelen en wensen zijn uitgangspunt. Onze integrale financiële planning is maatwerk. Op basis van ons advies kun je de juiste keuzes en een scherpe planning maken.

Planning

Een goed financieel plan biedt overzicht en brengt rust. Een goede planning houdt rekening met jouw financiële fase, mogelijkheden en wensen.

Regie

We toetsen periodiek de verhouding tussen rendement en risico. We adviseren proactief over de best passende oplossingen en houden de focus op de haalbaarheid van je wensen en doelen.

Beheer

Vermogensbeheer is een van de oplossingen die Planners van Waarde biedt. Onze vermogensregisseurs werken hierbij nauw samen met speciaal geselecteerde vermogensbeheerders.

Marcel Hillekens - Planners van Waarde

Maak kennis

Financieel inzicht helpt om beslissingen te maken en de juiste oplossingen te kiezen. Ook jou adviseer ik graag. Elke klant heeft een eigen verhaal. Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

M.M.L. (Marcel) Hillekens, FFP, MFP

Brouwketel 8
6681 GT Bemmel
+31 (0)6 22 06 86 13
Mail

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.