Aangenaam, Johan Tonnis

Mijn naam is Johan Tonnis. Sinds 1999 ben ik werkzaam in de financiële sector en heb gewerkt bij onder andere de Rabobank, AEGON en asr verzekeringen. Ik adviseer particulieren en zelfstandigen. Mijn focus ligt op hypotheekadvies, financiële planning en vermogensopbouw. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van starters en ondernemers naar de woningmarkt en in complex financieel advies bij scheidingen. Mijn werkgebied is Noord Nederland. Professionaliteit, luisteren naar- en verbinding maken met klanten, een grote mate van klant- en servicegerichtheid staan bij mij voorop.

Als financieel adviseur adviseer ik dagelijks mensen in het maken van belangrijke financiële beslissingen. Dit zijn vaak keuzes die te lang naar voren worden geschoven. Financieel inzicht helpt om de juiste beslissingen te maken en eventuele oplossingen te kiezen. Ook jou adviseer ik graag. Elke klant heeft een eigen verhaal. Wat is jouw verhaal?

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: 06 42 46 18 98

Johan Tonnis - onafhankelijk financieel planner van Planners van Waarde

Maak kennis

Financieel inzicht helpt om beslissingen te maken en de juiste oplossingen te kiezen. Ook jou adviseer ik graag. Elke klant heeft een eigen verhaal. Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

J.L. (Johan) Tonnis

Zuiderplein 4-6
8911 AJ Leeuwarden
+31 (0)6 42 46 18 98
johan@plannersvanwaarde.nl

 

Gecertificeerd
EFA, AFM

AFM 12042050
KVK 85209913
Algemene Voorwaarden
Dienstenwijzer en Privacyverklaring

Volg mij

Contact met planner - Johan Tonnis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.