Aangenaam, Johan Tonnis

Mijn naam is Johan Tonnis. Sinds 1999 ben ik werkzaam in de financiële sector en heb gewerkt bij onder andere de Rabobank, AEGON en asr verzekeringen. Ik adviseer particulieren en zelfstandigen. Mijn focus ligt op hypotheekadvies, financiële planning en vermogensopbouw. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van starters en ondernemers naar de woningmarkt en in complex financieel advies bij scheidingen. Mijn werkgebied is Noord Nederland. Professionaliteit, luisteren naar- en verbinding maken met klanten, een grote mate van klant- en servicegerichtheid staan bij mij voorop.

Als financieel adviseur adviseer ik dagelijks mensen in het maken van belangrijke financiële beslissingen. Dit zijn vaak keuzes die te lang naar voren worden geschoven. Financieel inzicht helpt om de juiste beslissingen te maken en eventuele oplossingen te kiezen. Ook jou adviseer ik graag. Elke klant heeft een eigen verhaal. Wat is jouw verhaal?

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: 06 42 46 18 98

Jouw Plan, onze regie. Zo werkt het.

Jouw specifieke situatie, doelen en wensen zijn uitgangspunt. Onze integrale financiële planning is maatwerk. Op basis van ons advies kun je de juiste keuzes en een scherpe planning maken.

Planning

Een goed financieel plan biedt overzicht en brengt rust. Een goede planning houdt rekening met jouw financiële fase, mogelijkheden en wensen.

Regie

We toetsen periodiek de verhouding tussen rendement en risico. We adviseren proactief over de best passende oplossingen en houden de focus op de haalbaarheid van je wensen en doelen.

Beheer

Vermogensbeheer is een van de oplossingen die Planners van Waarde biedt. Onze vermogensregisseurs werken hierbij nauw samen met speciaal geselecteerde vermogensbeheerders.

Johan Tonnis - Planners van Waarde

Maak kennis

Financieel inzicht helpt om beslissingen te maken en de juiste oplossingen te kiezen. Ook jou adviseer ik graag. Elke klant heeft een eigen verhaal. Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

J.L. (Johan) Tonnis

Zuiderplein 4-6
8911 AJ Leeuwarden
+31 (0)6 42 46 18 98
johan@plannersvanwaarde.nl

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.