Integraal plan

Wij vinden het belangrijk dat onze relaties beslissingen moeten kunnen nemen op basis van verkregen inzichten die voor hen van waarde zijn. Hiervoor is het van belang om de gevolgen van keuzes voor de korte en langere termijn inzichtelijk te krijgen. Jouw wensen en doelen zijn hiervoor het uitgangspunt. Op basis van onze langjarige ervaring als financieel planner biedt een integraal financieel plan of vermogensplan hiervoor de beste uitkomst.

Wij vinden het belangrijk om vooraf duidelijkheid te geven over ons honorarium voor de uit te voeren werkzaamheden. Dit geldt ook voor mogelijk extra werkzaamheden die voortkomen uit het financieel plan of vermogensplan. Zo worden verrassingen achteraf voorkomen.

Van waarde voor jou

De financieel planners van Planners van Waarde adviseren, voeren de regie, regelen en beheren jouw belangen. Professioneel en onafhankelijk.

Het proces

Jouw plan

Jouw specifieke situatie, doelen en wensen zijn ons uitgangspunt. Onze dienstverlening is maatwerk. Op basis van ons advies kun je de juiste keuzes en een scherpe planning maken.

Planning

Een goed financieel plan biedt overzicht en brengt rust. Een goede planning houdt rekening met jouw financiële fase, mogelijkheden en wensen.

Regie

Bestaande relaties vinden het prettig dat wij ook de regie kunnen nemen voor de vervolgactiviteiten uit een planning. Hierbij kun je denken aan een vervolg richting een notaris,  accountant of vermogensbeheerders.

Uitvoering en beheer

Zodra de zaken door ons geregeld zijn, kunnen wij alle oplossingen in beheer nemen. Hierbij kun je denken aan een woninghypotheek, vastgoedfinanciering of levensverzekering (overlijden, lijfrente of AOV).

Meer weten over onze werkwijze?

Neem contact op met ons, dan leggen we je graag nog meer uit over onze werkwijze en hoe wij daarmee van waarde voor jou kunnen zijn.

Neem contact op met een planner bij jou in de buurt