Planner worden

We vormen een organisatie waarin eenieder in vrijheid kan ondernemen. Als collectief zijn we vanuit onze diversiteit en specialismen maximaal sterk en meer zichtbaar. We zijn een keten, met elkaar één geheel. We delen een gezamenlijke visie, werken vanuit dezelfde waarden, delen onze kennis, dragen bij aan de collectieve ambitie en doen dat in dezelfde richting. Alleen zo treffen we hetzelfde doel. Planners van Waarde heeft de visie om te adviseren en te regisseren op basis van kwalitatief hoogstaand advies. Met een netwerk van professionals delen en verbinden we onze kennis waardoor we integraal maatwerk bieden. Samenwerken maakt niet alleen onszelf sterker, ook onze klant.

Wij zoeken ondernemende partners. Wie durft?

Wij hebben de ambitie om in alle regio’s van Nederland strategisch verder te groeien met nieuwe samenwerkende partners, die al als zelfstandig financieel planner werken of willen werken vanuit een gezamenlijke visie. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe partners, die samen verder willen bouwen. Financiële planners van Planners van Waarde zijn bij voorkeur aangesloten bij de FFP en beschikken over een persoonlijke vergunning van de AFM.

Bekijk het filmpje van Enzo en Marcel


 

Denk jij je te herkennen in bovenstaande tekst en zou je graag eens wat meer willen weten over Planners van Waarde?

Enzo van der Velde - Planners van Waarde

Werken en groeien als één geheel

Partners dragen actief bij aan de groei van het netwerk, clientèle en kwaliteit. Heb jij interesse om deel uit te maken van Planners van Waarde? Neem contact met ons op voor meer informatie.

H.E. (Enzo) van der Velde, CFP®
06 81 77 31 44

Marcel Hillekens - Planners van Waarde

Je herkent het vast wel. Je werkt alweer vele jaren binnen de financiële wereld en droomt ervan om zelfstandig ondernemer te worden. Of je wilt als zelfstandig ondernemer graag meer samenwerken met andere vakgenoten. Alleen is ook maar alleen en je vraagt je af welke organisatie bij jouw wensen past. Ook wij hebben gewerkt in verschillende functies/formules en hebben geworsteld met dezelfde vragen. In 2019 heeft dit geresulteerd in de oprichting van de Coöperatie Planners van Waarde. Dat bleek een goede zet! Sluit jij je ook aan?

M.M.L. (Marcel) Hillekens, CFP®, MFP
06 22 06 86 13