Aangenaam, Enzo van der Velde

Ik ben Enzo van der Velde, gecertificeerd financieel planner en vermogensregisseur. Ik ben mede-initiator en founder van Planners van Waarde.

Mijn specialisatie is het adviseren van met name ondernemers op het snijvlak van zakelijk, privé en vermogenden. Dat komt vanuit mijn achtergrond als particulier- en zakelijk (account)manager. Hierbij kun je denken aan financieringen zakelijk of privé, risicoanalyse privé in relatie tot de onderneming, begeleiding bij bedrijfsoverdrachten en vermogensregie. Tevens adviseer en bemiddel ik in woninghypotheken en levensverzekeringen.

Ik maak complexe zaken graag eenvoudig. Hierbij is het van belang dat je je klant goed kent en weet wat hem beweegt. Met begrijpelijke taal help ik mijn relaties zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen, op basis van verkregen inzichten die voor hen van waarde zijn. Ik help hun wensen te realiseren door doelen te stellen, deze te plannen, te regisseren en periodiek te toetsen op haalbaarheid. Dit op basis van partnerschap, onafhankelijkheid, vertrouwen, oplossingsgerichtheid, transparantie en vakmanschap.

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: 06 81 77 31 44

Jouw Plan, onze regie. Zo werkt het.

Jouw specifieke situatie, doelen en wensen zijn uitgangspunt. Onze integrale financiële planning is maatwerk. Op basis van ons advies kun je de juiste keuzes en een scherpe planning maken.

Planning

Een goed financieel plan biedt overzicht en brengt rust. Een goede planning houdt rekening met jouw financiële fase, mogelijkheden en wensen.

Regie

We toetsen periodiek de verhouding tussen rendement en risico. We adviseren proactief over de best passende oplossingen en houden de focus op de haalbaarheid van je wensen en doelen.

Beheer

Vermogensbeheer is een van de oplossingen die Planners van Waarde biedt. Onze vermogensregisseurs werken hierbij nauw samen met speciaal geselecteerde vermogensbeheerders.

Maak kennis

Financieel inzicht helpt om beslissingen te maken en de juiste oplossingen te kiezen. Ook jou adviseer ik graag. Elke klant heeft een eigen verhaal. Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

H.E. (Enzo) Van der Velde, FFP

Slingerbos 16
8331 DS Steenwijk
+31 (0)6 81 77 31 44
Mail

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.