Ondernemen

Je bent eigenaar van een onderneming. Het ondernemen zit in je bloed, je hebt je idealen, kansen, dromen en doelen scherp voor de geest en gaat ervoor. Met een plan dat uniek is. Je groeit, creëert onafhankelijkheid, investeert en wil op een dag misschien wel iets achterlaten voor een volgende generatie. Of voor de verkoop.

Als ondernemer weet je dat privé en zakelijk bij een ondernemer dwars door elkaar lopen en soms hand in hand gaan.
In elke levensfase van je onderneming, vanaf de start tot overdracht of verkoop van je onderneming, komen veel vragen op je pad waar je over nadenkt. Waar wil je naartoe met je onderneming, wil je verder groeien en hoe doe je dat, betekent dit dat er meer personeel bijkomt en hoe zit dat dan met het groeiend aantal verantwoordelijkheden? Hoe kan ik mij meer misbaar maken in het bedrijf en toch waarde creëren? Hoe is de continuïteit geregeld als mij persoonlijk iets overkomt en wat betekent dit dan voor mijn gezin? Wanneer moet ik gaan nadenken over een naderende bedrijfsoverdracht en hoe pak ik dit aan?

De balans en samenhang tussen zakelijk en privé zijn onderwerpen waar ondernemers goed over geïnformeerd moet zijn. Soms kun je zelf de antwoorden vinden, maar soms blijven ze hangen en onbeantwoord door bijvoorbeeld onvoldoende inzicht in de gevolgen ervan en keuzes die je kunt maken. Planners van Waarde helpt ondernemers bij het maken van die keuzes, zodat je weer kunt doen waar je goed in bent: ondernemen.

Heb je al eens gedacht aan een financiële planner bedrijfsoverdracht of een financieel planner vermogensregie, die jou ondersteunt bij het ondernemen? Een onafhankelijke financieel planner van Planners van Waarde helpt jou als vermogensplanner en financieel regisseur met een integrale financiële planning voor jouw onderneming.

De financieel planner bij jou in de buurt

Een gecertificeerde en onafhankelijke financieel planner van Planners van Waarde helpt jou graag bij het ondernemen om via een overzichtelijk adviestraject een gedegen vermogensregie te voeren en daarbij te zorgen dat de zaken ook geregeld worden.

Vind een financieel planner in jouw regio