Integrale financiële planning

Een integraal financieel plan biedt overzicht en brengt rust en houdt rekening met jouw levensfase, mogelijkheden en wensen. Onze financiële planners zetten jouw belangen op de eerste plaats en maken korte en langetermijnacties duidelijk. We helpen jou om je dromen om te zetten in doelen, deze te plannen en te regisseren. We laten je zien waar je mogelijk fiscale druk kunt beperken, hoe je je vermogen effectief kan laten groeien en hoe je eventuele financiële risico’s uitsluit. Hierin adviseren we niet alleen, maar we regelen en beheren het ook voor je.

Van waarde voor jou

Planners van Waarde helpt je om de juiste keuzes te maken, zodat jij je doelen kunt bereiken. Dat doen wij onafhankelijk, professioneel en altijd in jouw belang. Zo zijn wij van waarde voor jou.  De dienstverlening van Planners van Waarde kent zes pijlers.

Onze waarde voor jouw financiële planning

Als collectief van financieel planners verbinden wij onze kennis en verzorgen wij kwalitatief hoogstaand advies en maatwerk. Daarbij adviseren wij niet alleen, we regelen het ook voor je!

Jouw specifieke situatie, doelen en wensen zijn uitgangspunt. Onze integrale financiële planning is maatwerk. Op basis van ons advies kun je de juiste keuzes en een scherpe planning maken.

Wij zorgen dat de oplossingen uit de financiële planning ook geregeld worden.

Wij nemen de regie en toetsen periodiek de verhouding tussen rendement en risico. We adviseren proactief over de best passende oplossingen en houden de focus op de haalbaarheid van je wensen en doelen.

Het is onze missie om jou te ontzorgen op alle financiële vraagstukken die jou bezighouden. Wij beheren jouw financiële producten en toetsen deze op passendheid en noodzakelijkheid. Jou ontzorgen is onze zorg.