Pensioen

Iedereen wil op den duur graag zorgeloos genieten van een goed pensioen. Dus heb je je zaken graag goed geregeld. Maar het opbouwen van een pensioen is een complexe materie met vele mogelijkheden en factoren waar je niet altijd zelf invloed en grip op hebt.

De factor tijd, de ontwikkeling bij fondsen, economie en politiek, maar ook je eigen veranderende situatie in je werk of privé kunnen veel invloed hebben op de waardeontwikkeling van jouw pensioen. AOW leeftijden verschuiven en regelingen worden versoberd. Je wisselt van baan en de regeling bij je nieuwe werkgever ziet er net even anders uit. Of je privé situatie verandert, bijvoorbeeld door scheiding of overlijden. Je hebt financiële ruimte nodig voor de groei van je bedrijf of wilt investeren in vastgoed.

Maar ook als werkgever geldt: Heb je het pensioen voor je werknemers goed geregeld? Wat betekent de marktontwikkeling voor mij en voor mijn werknemers? En heb je nog geen pensioen toegezegd, hoe zou je dat dan het best kunnen doen?
Het hebben van een goed plan en een alerte regie is in iedere situatie van onschatbare waarde. Planners van Waarde adviseert je graag vanuit jouw persoonlijke of specifieke bedrijfsmatige situatie. Wetgeving, zakelijke en persoonlijke aspecten zijn in dit advies integraal met elkaar verbonden. Net als de korte en lange termijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

De financieel planner bij jou in de buurt

Een gecertificeerde en onafhankelijke vermogensplanner van Planners van Waarde helpt je graag om via een overzichtelijk adviestraject een gedegen pensioenplan op te stellen en daarbij tevens te zorgen dat de zaken ook geregeld worden. Vindt een financieel planner bij jou in de buurt en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden van een financiële planning voor jou als particulier, als ondernemer of als werkgever.

Vind een financieel planner in jouw regio