Vermogensbeheer

Vermogensbeheer is een van de oplossingen die Planners van Waarde biedt. Onze vermogensregisseurs werken hierbij nauw samen met speciaal geselecteerde vermogensbeheerders.

Deze samenwerking combineert het beste van twee werelden: een specialist die je vermogen beheert en een regisseur die verder kijkt dan alleen beleggen. Met Planners van Waarde houd je de regie op jouw totale vermogen.

Enzo van der Velde - Planners van Waarde

Waarmee kunnen we je helpen?

Elke situatie is anders en elke wens is persoonlijk. Een aantal vragen rondom integrale financiële planning en vermogensbeheer komt regelmatig terug. Op deze vragen geven we onderstaand een antwoord. Neem gerust en vrijblijvend contact met onze financiële planners op om jouw situatie te bespreken. Je kunt een onafhankelijke financieel planner bij jou in de buurt vinden via het overzicht onderaan deze pagina of via onze planners pagina.

Veelgestelde vragen over vermogensbeheer

Als je niet zelf een portefeuille met aandelen wilt beheren,  dan kan vermogensbeheer een goede optie zijn. Samen met de door Planners van Waarde geselecteerde vermogensbeheerders bieden wij vermogensbeheer met een integrale aanpak van jouw vermogen. De totale kosten zullen je verbazen. Ondanks een veel bredere begeleiding kunnen wij de kosten beperkt houden. En dat is je eerste winst.

 

Hier biedt de rol van onze vermogensregisseurs uitkomst. Wil je afhankelijk zijn van één vermogensbeheerder die het rendement op jouw vermogen bepaalt?
Er is veel variëteit in visie en werkwijze van vermogensbeheerders. De onafhankelijke vermogensregisseur is op de hoogte van deze variëteit en kan samen met jou bepalen welke vermogensbeheerder of combinatie van vermogensbeheerders past bij jouw specifieke situatie en wensen. Samenwerking tussen jou, de vermogensregisseur en de geselecteerde vermogensbeheerder(s) staat hierin centraal. Dat kan kostenbesparing opleveren, hogere rendementen opbrengen of gewoon een betere balans tussen rendement en risico.
Zodra je je verdiept in de wereld van vermogensbeheer, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Dat is ook niet gek, want er zijn ongeveer 130 onafhankelijke en gebonden vermogensbeheerders in Nederland. Planners van Waarde heeft speciaal een aantal vermogensbeheerders geselecteerd op specialisme. Samen met deze vermogensbeheerders bieden wij de best mogelijke zorg voor jouw vermogen.
Ook voor klanten die hun portefeuille (deels) zelf willen beheren, hebben wij goede oplossingen. Vaak wordt de combinatie van vermogensbeheer met een andere oplossing gezocht. Neem contact met uw planner op voor meer informatie.
Uiteraard hoef je niet persé over te stappen van je huidige vermogensbeheerder naar een door Planners van Waarde geselecteerde vermogensbeheerder. De meerwaarde van Planners van Waarde kan ook prima ervaren worden als je (deels) bij je eigen bank blijft. De integrale aanpak zorgt ervoor dat vermogensbeheer niet op zichzelf staat, maar onderdeel van een groter geheel is. Dat is wat Planners van Waarde kan toevoegen.