Wonen en financiële planning rondom hypotheek

Of het nu gaat om de aankoop van je eerste eigen woning, verhuizen naar een volgende woning, verbouwing of aankoop van een beleggingspand; Planners van Waarde regelt de hypotheek zonder zorgen. Vanaf het moment van oriënteren tot en met het passeren van de hypotheek bij de notaris, wij ontzorgen je met optimaal advies en intensieve begeleiding. Ook tijdens de looptijd van de hypotheek houden we je actief geïnformeerd.

Wij zijn onafhankelijk doordat wij niet gebonden zijn. Wij werken samen met de meeste geldverstrekkers op de hypotheekmarkt en ontvangen geen vergoedingen. Wij garanderen een hypotheek met de beste rente en voorwaarden die bij jou passen.

Ons advies is op maat. Doordat we jouw volledige financiële huishouding in kaart brengen, krijg je advies wat op dit moment bij je past, maar ook in de toekomst. We plannen samen met jou je wensen voor de toekomst en leveren daarbij onze meerwaarde. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd van partijen die betrokken zijn bij de aan- en verkoop van een woning. Denk aan notarissen, makelaars, bouwtechnisch inspecteurs, accountants, fiscalisten en echtscheidingsmediators. Ons netwerk kunnen we inzetten om jou volledig van dienst te kunnen zijn.

De financieel planner bij jou in de buurt

Voor een integrale financiele planning werken we samen met de meeste geldverstrekkers op de hypotheekmarkt en ontvangen geen vergoedingen. Ons netwerk van notarissen, makelaars, bouwtechnisch inspecteurs, accountants, fiscalisten en echtscheidingsmediators kunnen we inzetten om jou volledig van dienst te zijn, zodat jij zorgeloos kunt wonen. Wij adviseren onder meer over overwaarde van de woning, verduurzaming van de woning en consumptief krediet en regelen het voor jou. Daarnaast garanderen we een hypotheek met de beste rente en voorwaarden die bij jou passen.

Een gecertificeerde en onafhankelijke vermogensplanner van Planners van Waarde helpt je graag met een overzichtelijk adviestraject over wonen en hypotheek en daarbij tevens te zorgen dat de zaken ook geregeld worden.

Vind een financieel planner in jouw regio