Wij zijn onafhankelijke financieel planners

Planners van Waarde is een collectief van onafhankelijke financieel planners en regisseurs. Wij adviseren en regisseren op basis van kwalitatief hoogstaand advies. Met een netwerk van professionals delen en verbinden we onze kennis waardoor we integraal maatwerk bieden. Samenwerken maakt ons sterker, in het voordeel voor onze klant. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op basis van inzicht bewuste financiële beslissingen kan nemen. Als onafhankelijke en integraal financieel adviseurs en planners helpen we je daarbij.

De zes pijlers binnen onze advisering zijn financiële planning, vermogen, wonen, ondernemen, pensioen en schenken en erven. Financiële planners van Planners van Waarde zijn bij voorkeur aangesloten bij de FFP en beschikken over een persoonlijke vergunning van de AFM.

Onze missie en visie

Wij vinden het belangrijk dat onze relaties op basis van financieel inzicht de juiste keuzes kunnen maken die voor hen van waarde zijn. Wij helpen hen daarbij, regelen het en blijven hen begeleiden in de toekomst bij het realiseren van hun wensen en doelen. Dat doen wij met kennis van zaken en onafhankelijk.

Waar we voor staan:

Elke situatie is specifiek en elke doelstelling is uniek. Wij zijn onafhankelijk, want jij bent ons uitgangspunt.

Wij zijn jouw financieel partner. We adviseren, regisseren en beheren integraal. We beperken risico’s en helpen je jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Wij staan voor de hoogste kwaliteit. Onze adviseurs en planners zijn zonder uitzondering AFM en CFP® geautoriseerde en gecertificeerde professionals. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en ontwikkelen continu onze kennis.

We maken complexe financiële zaken begrijpelijk en spreken klare taal. We maken mogelijkheden en consequenties inzichtelijk zodat jij de juiste keuzes kan maken.

We helpen iedereen die bewust zijn vermogen wil regisseren en plannen. Dat doen we doelgericht, hands-on en op basis van gelijkwaardigheid.

Leer ons kennen

Neem contact op met ons, dan kunnen we kennismaken en bespreken hoe wij ook voor jou van waarde kunnen zijn.

Neem contact op met een planner bij jou in de buurt