Vermogen

We werken allemaal op onze eigen manier aan het creëren van vermogen, bewust of onbewust in privé, en/of onderneming. Dat begint al heel jong met, jawel de zilvervlootrekening bij je geboorte, geopend door ouders of grootouders. We sparen voor een studie, een onvergetelijke bruiloft of om een woning te kunnen kopen… We starten met beleggen, kopen een tweede woning, reserveren voor ons pensioen of voor extra vermogen in de onderneming om te groeien of eerder te kunnen stoppen met werken. Elke levensfase brengt nieuwe doelen met zich mee.

Vermogen creëren zorgt voor comfort en onafhankelijkheid, zodat jij de keuzes kan maken die er voor jou toe doen. Een integraal financieel plan van Planners van Waarde, gemaakt door een specialist die jouw belangen op de eerste plaats zet, kan jou helpen om je dromen om te zetten in doelen, deze te plannen en te regisseren. We toetsen periodiek op haalbaarheid en sturen tijdig bij als dat noodzakelijk is of als dat meer rendement oplevert. Onze financieel planners en vermogensregisseurs geven jou inzicht en een helder advies zodat jij op elk moment de juiste beslissingen kunt nemen.

Selecteer hieronder wat op jou van toepassing is en lees hoe onze financiële planners jou kunnen ondersteunen bij specifieke vermogensvraagstukken.

De financieel planner bij jou in de buurt

Een gecertificeerde en onafhankelijke vermogensplanner van Planners van Waarde helpt je graag om via een overzichtelijk adviestraject een gedegen vermogensregie te voeren en daarbij tevens te zorgen dat de zaken ook geregeld worden.

Vind een financieel planner in jouw regio