Aangenaam, Marcel Hillekens

Ik ben Marcel Hillekens, adviseur Financiële Planning en Personal Finance. Mijn focus ligt op de begeleiding van ondernemers en vermogenden. Op dit snijvlak loopt zakelijk en privé vaak door elkaar en kan ik maximale toegevoegde waarde bieden. Ondersteund door mijn brede ervaring en onder andere de opleiding Federatie Financieel Planner (FFP) en de Master of Financial Planning (MFP) adviseer ik mijn klanten integraal.

Mijn klanten omschrijven mij als een gedreven en ondernemende adviseur die Financiële Planning en Personal Finance eenvoudig en overzichtelijk weet te maken. Vanuit een vertrouwensrelatie zorg ik voor grip op de financiële situatie van mijn klanten, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Verder zorg ik ervoor dat het niet alleen bij plannen blijft, maar dat zaken ook geregeld worden. Het is mijn doel om mijn klanten maximaal te ontzorgen en ervoor te zorgen dat zij hun wensen en doelen kunnen realiseren. Daar kunnen mijn klanten op vertrouwen.

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak: 06 22 06 86 13

Marcel Hillekens - Planners van Waarde

Maak kennis

Financieel inzicht helpt om beslissingen te maken en de juiste oplossingen te kiezen. Ook jou adviseer ik graag. Elke klant heeft een eigen verhaal. Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

M.M.L. (Marcel) Hillekens, CFP®, MFP

Brouwketel 8
6681 GT Bemmel
+31 (0)6 22 06 86 13
Mail

 

Gecertificeerd
CFP®, AFM

AFM 12045878
KVK 54841321
Algemene Voorwaarden
Dienstenwijzer en Privacyverklaring

Volg mij

Contact met planner - Marcel Hillekens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.