Ondernemen en ondernemer

Je bent ondernemer, maar ook een privépersoon met mogelijk een partner en kinderen. Je hebt verantwoordelijkheid naar je onderneming en personeel, maar ook naar je gezin. Binnen de onderneming bepaal jij de regie, je staat voor belangrijke keuzes en wilt de juiste beslissingen nemen.

Zakelijk en privé lopen vaak door elkaar heen en beslissingen die je neemt in de onderneming kunnen ook invloed hebben op privé. Jouw financieel planner is bij uitstek de persoon om je zowel zakelijk als privé te adviseren. Door onze uitgebreide kennis, onze integrale benadering en ons brede netwerk van samenwerkingspartners, kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. Dat is de meerwaarde van Planners van Waarde.

Veelgestelde vragen

Elke ondernemer stelt zich regelmatig deze vraag. Ja, dat kan. Juist het adviseren op het snijvlak van zakelijk en privé is ons vak. Daarin is Planners van Waarde onderscheidend en hierin ligt onze meerwaarde. Jouw financieel planner verplaatst zich in jou als ondernemer en privépersoon. Wij helpen je op basis van onafhankelijk advies aan de juiste inzichten zodat jij de juiste beslissingen kunt nemen die voor jou van waarde zijn.

Het kopen en financieren van vastgoed kan een prima beslissing zijn voor de onderneming. Echter, wat is dan verstandig? Koop je je vastgoed in de onderneming of in privé en wat zijn de gevolgen hiervan op langere termijn. Veelal trekken wij vaak samen op met jou en je accountant. Vanuit onze integrale aanpak worden zaken helder en inzichtelijk, waardoor je de juiste beslissingen kunt nemen. Doordat we ook de financiering kunnen regelen, kunnen we jou als ondernemer volledig ontzorgen.

Als ondernemer heb je vaak dezelfde wensen op het gebied van wonen als een particulier. Toch gelden er voor jou andere regels als het op het verkrijgen van een hypotheek aankomt. Planners van Waarde weet de weg in dit woud van regels en zorgt ervoor dat ook jij je woondroom kunt realiseren.

Risicomanagement

Als ondernemer word je geacht dagelijks veel beslissingen te nemen over lopende zaken in je bedrijf.  Daardoor komen jij en je gezin nog wel eens op de tweede plaats. Toch is het juist als ondernemer ook van belang om na te denken over risico’s die jou persoonlijk en zakelijk kunnen raken.

Risicomanagement

Bedrijfsoverdracht

Je hoort het vast wel eens. Als je een onderneming start moet je al bezig zijn met een stip op de horizon, de bedrijfsoverdracht. Maar er gebeurt nog zoveel tussendoor. Toch is het goed om hierbij stil te blijven staan. Want, wat als een koper zich morgen meldt, ben je er dan klaar voor?

Bedrijfsoverdracht