Planners van Waarde bestaat één jaar

In oktober 2019 zijn we gestart met de Coöperatie Planners van Waarde. Onze ambitie was om een organisatie neer te zetten, waarbij we met één gezicht naar de markt opereren, met behoud van de eigen identiteit van iedere partner. Nu we een jaar verder zijn en terugkijken op het afgelopen jaar, zijn we trots op wat we hebben bereikt. Een professionele website, elk kwartaal een nieuwsbrief en samenwerking met vrijwel alle banken, verzekeraars en een ruime selectie van vermogensbeheerders. Hierdoor hebben we onze relaties van een uitgebreid assortiment kunnen voorzien.

Tijdens onze maandelijkse partnerdagen hebben we kunnen sparren over (anonieme) klantsituaties en hoe we omgaan met corona. Ook hebben we intermediairs het podium kunnen geven voor hun propositie en hebben we nieuwe ideeën en initiatieven kunnen delen en bespreken.

Hieruit is een nieuw initiatief ontstaan met betrekking tot Financieel Inzicht voor werknemers, met de mogelijkheid om ons ook in te zetten bij specifieke life events, zoals ontslag, pensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijden van werknemers. Binnenkort hierover meer.

Onze ambitie voor aankomend jaar is meer partners te laten aansluiten, zodat Planners van Waarde op nog meer plaatsen in Nederland vertegenwoordigd wordt.

Vanuit de markt en onze relaties hebben wij gedurende het jaar veel positieve reacties gekregen op ons concept. Daarvan willen we graag enkele met jullie delen:

  • “Het is fijn dat jullie ook specialistische disciplines in huis hebben, zo hoef ik niet nog eens naar een ander kantoor voor pensioenadvies”.
  • “Dank voor jullie overzichtelijke en begrijpelijke advies. Lagere woonlasten en ruimte voor een tweede woning, dat hadden wij niet verwacht”.
  • “Ik wist niet dat ik bij jullie ook terecht kon voor vastgoedfinancieringen”.
  • “Het financieel overzicht heeft ons rust gegeven en duidelijkheid over eerder stoppen met werken”
  • “Jullie ondersteuning en financieel advies tijdens deze coronacrisis, heeft onze medewerkers gerustgesteld. Dank!” (werkgever)
  •  “Jullie hebben een uniek concept ontwikkeld, waarmee jullie in de markt voorop lopen en waar je graag bij aan zou willen aansluiten als zelfstandig adviseur. Hulde (meerdere intermediairs)”.
  •  “Het is fijn om te ervaren dat er achtervang is en dat jullie intern kunnen sparren. Dat gaf mij mede het vertrouwen om voor jullie te kiezen”.
  •  “Ik ben via de website met jullie in contact gekomen en de uitstraling en professionaliteit is bevestigd in de praktijk”. 
  • “Wij zijn ook op meerdere locaties in het land gevestigd en ervaren de diverse contacten als positief door jullie professionele houding en kennis. Onze relaties varen er wel bij”. (accountantskantoor)
« Terug naar overzicht