Vermogensregie

Vermogensregie is een belangrijke dienst die Planners van Waarde biedt. Onze onafhankelijke adviseurs en regisseurs zijn gecertificeerd Financieel Planner met bijzondere aandacht voor jouw vermogen in privé en in je onderneming.

Jouw specifieke situatie, doelen en wensen zijn ons uitgangspunt, onze integrale financiële planning is maatwerk. Op basis van ons advies kun je de juiste keuzes en een juiste planning maken. Planners van Waarde zijn regisseur, sparringpartner en planner. We toetsen periodiek de verhouding tussen rendement en risico. We adviseren proactief over de best passende oplossingen en houden de focus op de haalbaarheid van je wensen en doelen in relatie tot jouw vermogen.

Planners van Waarde zijn onafhankelijk en voor ons telt maar een belang: jouw belang.

Erik Wienen - Planners van Waarde

Waarmee kunnen we je helpen?

Elke situatie is anders en elke wens is persoonlijk. Een aantal vragen rondom vermogensregie komt regelmatig terug. Op deze vragen geven we onderstaand een antwoord. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op om jouw situatie te bespreken. Je kunt een Planner bij jou in de buurt vinden via het overzicht onderaan deze pagina of via onze planners pagina.

Onze vermogensregisseurs helpen je om je vermogen op de meeste rendabele wijze te beheren én te laten groeien. Vermogensbeheer is hierbij één van de mogelijkheden, maar het kan ook zijn dat een andere strategie effectiever is. Dit is afhankelijk van jouw specifieke situatie, de mogelijkheden en je doelen. Onze adviseurs en regisseurs geven onafhankelijk en breed advies over mogelijkheden, opties en alternatieven. Onze regie richt zich op groei, risicobeheersing, de juiste balans en rendement.

Hier biedt de rol van onze vermogensregisseurs uitkomst. Wil je afhankelijk zijn van één vermogensbeheerder die het rendement op jouw vermogen bepaald? Er is veel variëteit in visie en werkwijze van vermogensbeheerders. De onafhankelijke vermogensregisseur is op de hoogte van deze variëteit en kan samen met jouw bepalen welke vermogensbeheerder of combinatie van vermogensbeheerders past bij jouw specifieke situatie en wensen. Samenwerking tussen jouw, de vermogensregisseur en de geselecteerde vermogensbeheerder(s) staat hierin centraal. Dat kan kostenbesparing, hogere rendementen opbrengen of gewoon een betere balans tussen rendement en risico opleveren.

Dit zijn vraagstukken die bijzonder goed thuishoren bij Planners van Waarde. Niet alleen kijken wij waar en hoe je het beste kunt beleggen, we kijken ook naar je gehele financiële planning. Integraal. Samen met jou bepalen we welke strategie het meeste waarde toevoegt. Is beleggen slim, of is aflossen op je hypotheek slimmer? Elke klant verdient een persoonlijke benadering gericht op specifieke oplossingen. Vanuit een integrale aanpak, met aandacht. In deze benadering ligt nou precies onze meerwaarde.

Vermogen in privé

Met het opbouwen van vermogen ontstaan allerlei vraagstukken. Bijvoorbeeld hoe je opgebouwde vermogen een zo hoog mogelijk rendement op kan brengen, hoe je de belastingdruk zo laag mogelijk houdt en hoe je risico’s kan beperken. Ook komen onderwerpen als schenken, erven, hypotheek en aflossing en studie van de kinderen voorbij.

Vermogen in privé

Vermogen en onderneming

Je bent vol ambitie gestart met je eigen bedrijf, of je hebt een (familie) bedrijf overgenomen en voortgezet. Het ondernemen zit in je bloed, je hebt je idealen, kansen, dromen en doelen scherp voor de geest en gaat ervoor. Met een plan dat uniek is.

Vermogen en onderneming

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer is een van de oplossingen die Planners van Waarde biedt. Onze vermogensregisseurs werken hierbij nauw samen met speciaal geselecteerde vermogensbeheerders.

Vermogensbeheer