Vermogen

We werken allemaal op onze eigen manier aan het creëren van vermogen, bewust of onbewust in privé, en/of onderneming. Dat begint al heel jong met, jawel de zilvervlootrekening bij je geboorte, geopend door ouders of grootouders. We sparen voor een studie, een onvergetelijke bruiloft of om een woning te kunnen kopen… We starten met beleggen, kopen een tweede woning, reserveren voor ons pensioen of voor extra vermogen in de onderneming om te groeien of eerder te kunnen stoppen met werken. Elke levensfase brengt nieuwe doelen met zich mee.

Vermogen creëren zorgt voor comfort en onafhankelijkheid, zodat jij de keuzes kan maken die er voor jou toe doen. Een integraal financieel plan van Planners van Waarde, gemaakt door een specialist die jouw belangen op de eerste plaats zet, kan jou helpen om je dromen om te zetten in doelen, deze te plannen en te regisseren. We toetsen periodiek op haalbaarheid en sturen tijdig bij als dat noodzakelijk is of als dat meer rendement oplevert. Onze financieel planners en vermogensregisseurs geven jou inzicht en een helder advies zodat jij op elk moment de juiste beslissingen kunt nemen.

Vermogen in privé

Met het opbouwen van vermogen ontstaan allerlei vraagstukken. Bijvoorbeeld hoe je opgebouwde vermogen een zo hoog mogelijk rendement op kan brengen, hoe je de belastingdruk zo laag mogelijk houdt en hoe je risico’s kan beperken. Ook komen onderwerpen als schenken, erven, hypotheek en aflossing en studie van de kinderen voorbij.

Vermogen in privé

Vermogen en onderneming

Je bent vol ambitie gestart met je eigen bedrijf, of je hebt een (familie) bedrijf overgenomen en voortgezet. Het ondernemen zit in je bloed, je hebt je idealen, kansen, dromen en doelen scherp voor de geest en gaat ervoor. Met een plan dat uniek is.

Vermogen en onderneming

Vermogensregie

Vermogensregie is een belangrijke dienst die Planners van Waarde biedt. Onze onafhankelijke adviseurs en regisseurs zijn gecertificeerd Financieel Planner met bijzondere aandacht voor jouw vermogen in privé en in je onderneming.

Vermogensregie

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer is een van de oplossingen die Planners van Waarde biedt. Onze vermogensregisseurs werken hierbij nauw samen met speciaal geselecteerde vermogensbeheerders.

Vermogensbeheer